Werkgevers

International Services Group is gespecialiseerd in project ondersteuning en detacheert gekwalificeerde technici en vaklieden op het gebied van Bouw-, Infra-, Safety-, Construction-, en Shutdown-Management.
Onze medewerkers ondersteunen u zolang het nodig is: dagen, maanden of permanent. Dit alles geheel toegespitst op uw specifieke behoeften en wensen.

Samenwerken met International Services Group vergroot het arbeidsvermogen, de flexibiliteit en continuïteit van uw organisatie doordat u deze medewerkers daar inzet waar het nodig is.

Voor de opvang van verlof, extra mankracht in piektijden of voor de aanvulling van specialistische kennis kunt u ons ook altijd benaderen. Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van personeel in o.a. de Bouw, Industrie, Techniek en op Administratief niveau. 

Tevens kunt u voor het vervullen van structurele posities gebruik maken van het Internationale netwerk van International Services Group.

International Services Group kan u projectmatig ondersteunen en heeft technische specialisten met expertise op het gebied van o.a. Engineering, Development, Construction, Commissioning  en Maintenance. Door gedrevenheid, flexibiliteit en een ondernemende instelling zorgen onze technische specialisten ervoor dat het werk optimaal wordt uitgevoerd.

Laatste nieuws

Beschikbare senior technisch inkoper

Voor een getalenteerde senior technisch inkoper zijn wij op

Laatste vacatures

Kijk snel bij onze vacatures of er iets bij zit voor

VCA gecertificeerd

International Services Group is nu ook VCA