Over International Services Group

International Services Group is een Internationaal georiënteerde dienstverlener in de Olie & Gas, Offshore, Power Energie, Wind Energie, Chemie & Petro Chemie. In het bijzonder is International Services Group gespecialiseerd in Project Services Management, zoals o.a. in Bouw-, Infra-,  Safety-, Construction- en Shutdown-Management.

International Services Group werkt uitsluitend met ervaren en deskundige professionals en vaklieden. Hierdoor kan  International Services Group adequaat voor gerenommeerde Internationale klanten de kwaliteit leveren die gewenst is op projecten waar ter wereld.

International  Services Group is member off  the International Safety Group, waar verder in opgenomen zijn: Arbode, Arbode Consultancy, Sicherheit Total, Fazzerelli & Safety & Fire Control. Zo kunnen alle diensten op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieu, certificering en training snel en professioneel geregeld worden.

International Services Group helpt technisch gekwalificeerde professionals in het vinden van een positie of een project op diverse gebieden van de industrie. 

Tevens kunnen we u helpen m.b.t. alle Arbo- en Milieuvragen, zoals:
  • bemiddeling van freelancers arbo- en milieuadviseurs.
  • werving en selectie van HSE-functies.
  • Interim oplossingen op alle HSE-expertises.
Wij opereren vanuit twee vestigingen, met ons hoofdkantoor in Gorinchem. Ons werk brengt uitdagingen, maar het is ook een taak met veel verantwoordelijkheden.
Een persoonlijke relatie met zowel onze klanten als onze mensen is van groot belang. Wij streven ernaar om te zien dat iedereen zich thuis voelt.

De diensten van International Services Group  zijn gericht op de Chemische en Petrochemische industrie, Olie- en Gasindustrie (On- & Offshore), Kerncentrales, de Voedingsindustrie, de Farmaceutische industrie, de Overheid en Scheepsbouw werven. Ook bieden wij diensten voor een breed scala van industriële bedrijven.
Engineering op projectbasis, zoals aangeboden door International Services Group, biedt onze klanten een antwoord op bijna elke vraag.
International Services Group is een organisatie met vele jaren ervaring en we beschikken over adviseurs die zich concentreren op projectopdrachten van technische specialisten.

International Services Group staat voor haar geleverde kwaliteit!

Laatste nieuws

Beschikbare senior technisch inkoper

Voor een getalenteerde senior technisch inkoper zijn wij op

Laatste vacatures

Kijk snel bij onze vacatures of er iets bij zit voor

VCA gecertificeerd

International Services Group is nu ook VCA